onsdag 8. februar 2012

Bidrag til Anonyme scrappere sin Timeglassutfordring

Så har jeg hevet meg rundt for å lage mitt bidrag til Anonyme Scrapperes Timeglassutfordring. Temaet var Valentin eller kjærlighet. Bidraget skulle være rødt eller rosa.

Kjenner det er litt stress å skulle levere noe så fort. Noen ganger går jeg meg litt fast, og bruker litt tid på kaving og roting for å komme i mål. Hadde en ide i hodet. Det ble naturligvis ikke som jeg hadde planlagt, men det blir det skjeldent... hihihi.

Jeg har brukt mønsterark fra Inkido som rett og slett er superlekre!!! Malene har jeg laget selv, og skjært ut en i tykk papp og en i kartong. Pappen ble malt med gesso og Cracklepaint fra Distress. Har brukt stempel fra Stempelglede rundt pappen og inni kortet. Portene fra Prima ble også med gesso og i tillegg Dabber fra ranger. Selvsagt fikk bølgepappen et strøk gesso mens jeg var igang ;-) Har et lag med "brudeslør"(husker ikke hva det het i farten...) under bølgepappen. Svertinga er gjort med Distress.
Det var alt for i dag! Nå har jeg et hus å stelle litt i ;-) Kan ikke bare sitte inne i "hula"

Stor klem fra meg!

4 kommentarer:

 1. wow så nydeligt kort, flot opsætning og lækre detaljer

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Pia! Det varmer et lite stort hjerte <3

   Slett
 2. Fantastisk....det va aldeles nydelig <3

  SvarSlett
 3. Tusen takk for at du deltar i NR 1 av Anonyme Timeglass: Nydelig kort du har laget! Lykke til, vi gleder oss til å se hva du lager til de 3 neste utfordringene også :)
  Klem fra Anja

  PS: husk å linke selve innlegget ditt neste gang og ikke bare bloggen ;)

  SvarSlett

Jeg blir så glad om du skriver noen ord til meg ♥ det setter jeg stor pris på!Ønsker dere en flott dag :-)

So nice of you to take the time to write me a comment ♥︎
I really appreciate that! Have a nice day :-)