lørdag 28. april 2012

DT bidrag for TreL. Bryllupsideer ❤


Hei alle sammen!

Papirdesign har noen aldeles fantastiske bryllupsark som jeg har fått kost meg med. Linda kom med maaange av disse, og gav meg frie tøyler. Det kan jeg godt like :-) Det var nesten sånn at jeg fikk lyst til å gifte meg igjen ;-)

Her kommer resultatet av noe jeg har laget.

 Lagde et enkelt "til brudeparet" kort

Bildet er fra Pion. Blomster fra Papirdesign og Prima. Tekststemplet er fra Kort og Godt


Her er forslag til invitasjonskort

Har brukt bazzilkartong og brettet som et slags trekkspill med åpning på midten. Rundt kanten har jeg brukt Martha Stewartpunch. Hjertet er fra Sizzix. Blomst fra Papirdesign og brudeslør-sløyfe.
Et par forslag til bordkort.

Begge eskene kan romme en liten overraskelse. Kanskje en liten sjokolade :-)

Dette er en bretteeske. Igjen har jeg brukt kantpunch fra Martha Stewart. Sløyfen er laget med brudeslørbånd. Navnelappen er printet ut på bazzilkartong og klippet for frihånd som en banner.
Her har jeg brukt en fyrstikkeske og pyntet utenpå (og inni, men det ser ikke dere, hihihi) Dette er ei mellomstor fyrstikkeske.
 Håndtaket på esken er fra Kort og Godt. Blomsten er fra Papirdesign. Har ei brudeslørsløyfe under blomsten. Igjen har jeg printet ut navnelappen på bazzilkartong og klippet til som en banner.Hjerteeske

Denne hjerteesken tenkte jeg det gikk an å bruke til ringeske for å ha gifteringene i, eller ei eske fra brudgommen til bruden med morgengave.

Den er bygd opp av hjertedies. Har pyntet med blomst fra Papirdesign og perlebånd (Pearl bead string- white). Sløyfen er laget av "brudeslørbånd". Har brukt en kantpunch fra Martha Stewart og pyntet utenpå. Inni har jeg valgt å kle veggen med blonder.
Gaveeske til brudeparet

 Så pyntet jeg en stor hjerteboks i papp som er 7*7*3 inches Tenkte det kunne være hyggelig å gi en gave til brudeparet i denne.

Dette er en ferdig boks fra TreL som jeg har grunnet med gesso og trekt med mønsterpapir. 
Så stanset jeg ut et hjerte for å ha som mal til blomsterhjertet. Blomstene er fra Prima, Kort og godt og Papirdesign. Overhead-arket med Til brudeparet er skrevet ut på printer. En punch fra Martha Stewart ble klippet opp å brukt som kant på lokket. Brukte diverse blondebånd, både for å skjule kanten etter punchen men også for å pynte litt ekstra.

 Lagde ei Gjestebok slik at gjestene kan gi brudeparet ei hyggelig hilsen. Den får dere se en annen gang. Den er i butikken til Linda nemlig :-)

Håper dere har fått litt inspirasjon fra meg. Ønsker dere alle en fin helg!

Stor klem fra Cathrine.

2 kommentarer:

 1. Dette er skikkelig lekkert Cathrine <3
  Hvis ikke kommende brudepar blir inspirert av deg, kan de bare utsette hele bryllupet! Moohaha ;) Nei, seriøst altså!!
  Jeg er jo så heldig at jeg jeg har fått sett dette IRL, å da er det om mulig enda finere.. sukk <3
  Ha en strålende uke! Anneliklem :)
  PS tusen takk for koselige ord inne hos meg <3

  SvarSlett

Jeg blir så glad om du skriver noen ord til meg ♥ det setter jeg stor pris på!Ønsker dere en flott dag :-)

So nice of you to take the time to write me a comment ♥︎
I really appreciate that! Have a nice day :-)