onsdag 12. september 2012

Designbidrag for Papirdesign! Jippi!!!

Hei alle sammen!

Endelig kan jeg få rope ut gleden! Jeg har fått æren av å være en del av Papirdesigns designerteam! Jeg føler meg så uendelig heldig 
Dette er mitt første bidrag for Papirdesign. Gleder meg til å vise det fram. Jeg har brukt de vakre nye julearkene til Line.

Bildet av jenta er her fra et av klippearkene som heter Vinter. Arket heter Mens vi venter/ Duften av jul. Rosene, julestjernene og snøkrystallene er også fra Papirdesign. Snøkrystallene er i kraftig chipboard med lim bak. Genialt rett og slett ;-) Stemplet på taggen er fra en plate clearstamps som heter Med ønske. Blondebåndet har jeg hentet fra de nye båndpakkene til Papirdesign. Det er 6 ulike bånd i koordinerende farger. Lekkert rett og slett! Har også brukt noen perler.

Ellers er det litt sverting og glitterlim. Diesene er fra Spellbinders og Marianne design. Grenpunchen er fra Gills. Pyntebærene er fra Kort og Godt. Og så, ei lita fjær :-)
Takk for titten alle sammen!

Stor kreativ klem fra Cathrine.  

2 kommentarer:

  1. Du er så flink Cathrine, ikke rart Line bil ha deg med :-)). Kjempeflotte julekort du hadde laget. Kjenner lysten til å starte litt opp igjen kommer :-)

    SvarSlett
  2. Kjære Marit!

    Tusen takk for gode ord :-) Godt å høre at jeg kan inspirere deg til å begynne med papirhobby igjen. Det er jo det som gir ekstra giv og lyst til å blogge. Takk igjen <3

    Stor klem fra Cathrine!

    SvarSlett

Jeg blir så glad om du skriver noen ord til meg ♥ det setter jeg stor pris på!Ønsker dere en flott dag :-)

So nice of you to take the time to write me a comment ♥︎
I really appreciate that! Have a nice day :-)