fredag 24. august 2012

Lommekort

Hei!

Etter å ha vært borte ei stund, er jeg endelig klar for å legge ut noe nytt. Det er et kort med to lommer, en liten tag og et større kort. I tillegg har jeg begynt å fargelegge motiv med Promarkers, så dette er noe heeeeelt nytt for meg. Men veldi artig å se hvordan tusjene flyter inn i hverandre. Spennende :-) Dette er en av mine aller første forsøk, så ha tålmodighet med meg ;-)

Har brukt mønsterpapir fra Maja design, som jeg aldri går lei av. Bladene er fra Prima. Blomstene er fra Papirdesign 
Snurreblomstene har jeg laget selv, og limt på halvperler fra Kort og Godt.  De andre perlene er fra Papirdesign. De er selvklebende og enkle å bruke. Sommerfuglen er fra Prima. Den er laget i canvas, og har et "usynlig" mønster som kommer fram når de får farge på seg. Jeg har sprayet min sommerfugl med Distress ink blandet ut i vann. Trel har disse, og flere andre i butikken sin. Martha Stewart kantpunch må også til ;-) Stemplet av jenta er fra LaLaLand, og teksten er fra North star Stamps. 


Da gjenstår det bare å ønske dere en god og kreativ helg. Vi "sees"

Klem fra Cathrine!

4 kommentarer:

 1. Så nydelige detalja Cathrine <3 Å fargelegging med promarkers fiksa du jo kjæmpebra! Trur nesten e må prøv litt sjøl.. ;) Ha en strålanes søndag :) Klæm fra me

  SvarSlett
 2. Takk, takk Anneli <3 du e ganske søt ;-)

  SvarSlett
 3. Flott kort!!
  Nydelig kort du har laget for Papirdesign også - og velkommen som DT!! Gleder meg til å se hva du lager med Papirdesign fremover!!

  SvarSlett
 4. Hei!

  Tusen takk for det! Koselig å bli tatt godt imot :-) Det betyr masse for meg <3
  Klem

  SvarSlett

Jeg blir så glad om du skriver noen ord til meg ♥ det setter jeg stor pris på!Ønsker dere en flott dag :-)

So nice of you to take the time to write me a comment ♥︎
I really appreciate that! Have a nice day :-)