onsdag 28. januar 2015

True friendship

Hei!

Jeg har en beste bestevenn. Ei som stiller opp uansett, som er der både når jeg er glad og trist. Som jeg alltid kan ringe, og som lytter tålmodig når jeg deler. Det aller beste med en så god venn er at jeg får muligheten til å være der for henne også! Denne tagen som jeg skal vise dere i dag er laget til henne. Her har jeg brukt stempel fra flere ulike stempelplater fra Stempelglede. 
Tekststemplet er fra "Follow your heart". Datostemplet og håndskriften er fra "Postcard from Paris" og sommerfuglen er hentet fra "Vintage Baby".

Hi Scrappers! 

I have a best friend. She's that kind that always stands up for me. That friend I can call day or night. She listens patiently when I share. The best part of this friendship is that I'm able to be there for her to! This tag that I'm going to show you is made for her. And of course I have used different stamps from Stempelglede.
The text is from the sheet called "Follow your heart". The datestamp and handwritingstamp is from "Postcard from Paris". The lovely butterfly is from "Vintage Baby".

D7K_7105

 Nærbilde av tekststemplet.

D7K_7124

D7K_7116

D7K_7128

 Nærbilde av den vakre sommerfuglen fra "Vintage baby".

D7K_7113

 For å lage dette kortet har jeg brukt mønsterark fra Maja Design. Blomstene, perleranken og rammen er fra Prima.Chipboarden på tagen er klippet litt til og er fra Wycinanka. Krystallene er fra Inkido. Blad diesen er fra Wild Rose. Ellers har jeg brukt litt bånd, distress stickles, glassperler og mist fra Tattered angels.

Jeg håper dere lar dere inspirere! Kanskje dere får lyst til å lage et kort eller en tag og overraske en god venn?
Ønsker dere en flott og kreativ dag!

I hope you got Inspired! Maybe you have someone to make a card or a tag for?
Best wishes from

Klem fra
Cathrine
Cathrine_Signatur

3 kommentarer:

Jeg blir så glad om du skriver noen ord til meg ♥ det setter jeg stor pris på!Ønsker dere en flott dag :-)

So nice of you to take the time to write me a comment ♥︎
I really appreciate that! Have a nice day :-)