lørdag 15. juni 2013

Rammekort. DT-bidrag for Papirdesign


Heisann!

I dag er det min tur å vise dere mitt siste prosjekt. Dette kortet betyr noe spesielt for meg, så derfor er det spesielt å dele det med dere. 

 Dette er bilde av min yngste sønn. Han er selvfølgelig mamma's skatt :-) Kortet er til læreren hans som skal slutte i år, og Martin ville gi henne noe sånn at hun ikke kom til å glemme han. De to har nemlig et helt spesielt forhold.

Til kortet har jeg brukt mønsterarket "Turkis". Synes det har ei aldeles herlig farge :-) Har også brukt hvite og turkise "Roser" i ulike størrelser. Jeg elsker bling! Til turkis er det ekstra lekkert, så her har jeg klippet opp en "Swirl" i mindre biter og brukt disse. Båndet inni kanten på kortet og rundt ramma er hentet fra den "Hvite båndpakken" til Papirdesign.
--------

Hi!

Today I'm going to show you all my last project. This card means a lot to me, so it feels special to share it with you.

The picture is of my youngest son. This card is for his teacher. They have a special connection, and he just want to be sure that she will never forget him. 

For this card I've used the pattern paper called "Turkis" I just love this color :-) I've used white and turquoise "Roses" in different sizes. I took a "swirl" and cut it up in smaller pieces to decorate the card. The ribbons is from Paperdesigns package of "white ribbons".
Her ser dere at kortet kan settes opp som et stafelli. Da får jeg plass til å skrive litt inni, og pynte litt ekstra med stempeltekst, blomster og bling ;-)Håper dere fikk litt inspirasjon til å sette dere ned i helga å være kreativ :-)
Kos dere!
--------

I hope you became inspired :-)
Have fun!

Love 

Klem fra Cathrine.

2 kommentarer:

  1. Dette var et utrolig flott kort Cathrine!! Kjempeflott idè og det ble jo så gjennomført lekkert. Tipper det blir en rørt frøken!!

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk Marianne! Du er så raus og snill :-) Det kom noen tårer på Martins lærer ja <3 Koselig å gi bort noe som blir satt pris på.

      Slett

Jeg blir så glad om du skriver noen ord til meg ♥ det setter jeg stor pris på!Ønsker dere en flott dag :-)

So nice of you to take the time to write me a comment ♥︎
I really appreciate that! Have a nice day :-)