torsdag 7. januar 2016

Gjestedesigner hos Kreativ Scrapping.

Hei alle sammen, og Godt nytt år!

Denne januarmåneden i det sylferske året 2016 har jeg blitt spurt av teamet til Kreativ Scrapping om jeg kunne tenkt meg å være gjestedesigner. Det synes jeg er kjempehyggelig! Temaet denne måneden er "Alt er lov". Helt fantastisk fri og åpen oppgave! Jeg har koset meg med å lage et kort som er helt meg; romantisk og rosa med blonder, perler og blomster. Jeg har valgt å ta utgangspunkt i Pions sarte mønsterark og et bilde fra et av Panduros klippeark.
Størrelsen på kortet er  4 1/2 x 6 1/2 inch.

Blekk: Ranger - Distress ink Walnut Stain.
Papir: Bazzill kraft kartong, Pion Design
mønsterpapir.
Pynt: Blomster - Wild Orcid Craft, Prima - Finnabair Art Ingrediens Glass Beads Crystal, Melissa Frances - Resin nøkkel, Kort og Godt - blonder, diverse perler og hjemmelaget hattenål.
Utstyr: Prima - Purple dies.

Teknikker: Jeg elsker lag på lag, og benytter meg av limputer for å skape ekstra dimensjon på kortene mine. Kantene er svertet og rufset. Jeg har valgt å bruke klippeark fra Panduro som motiv på dette kortet i stede for stempel eller tekst. Blonder og blomster er et must på kortene mine. Jeg har også laget juksesøm på det øverste panelet. Etter at kortet var ferdig har jeg splasjet på litt gesso her og der. Jeg blander gesso og vann ca halvt om halvt. Trikset er å dekke til bildet med en papirbit for å ikke grise til motivet når du spruter med penselen.

Kreativ scrapping har en nettbutikk som jeg anbefaler dere å besøke med massevis av lekre scrappeprodukter!

Håper jeg har vært til inspirasjon. Ta dere en tur innom bloggen til Kreativ Scrapping for enda mere kreativt påfyll og bli med på månedens utfordring; Alt er lov!

Stor klem fra Cathrine.

2 kommentarer:

 1. Always love seeing your craft projects, there always so beautiful.
  Julie x

  SvarSlett
  Svar
  1. Your comment's is always so warm and kind <3 Thank you Julie!

   Slett

Jeg blir så glad om du skriver noen ord til meg ♥ det setter jeg stor pris på!Ønsker dere en flott dag :-)

So nice of you to take the time to write me a comment ♥︎
I really appreciate that! Have a nice day :-)