fredag 12. desember 2014

Innpakking av julegaver

Hei!

I dag er det 12 desember, og det er tolv dager igjen til jul! Herlig!!! Jeg gleder meg vilt :-) Nå koser jeg meg med gaveinnpakking på scrapperommet. Alltid før jul er det fullt av gaver inne på rommet mitt som skal pakkes inn, og hver eneste pakke blir behandlet med den aller største omsorg ;-) Noen dager er jeg i det romantiske hjørnet, og da blir gavene pakket i lyse pasteller med silkebånd, blonder, blomster og engler. Andre ganger er jeg elegant, sort/hvit og minimalistisk. Mens enkelte dager er jeg rett og slett god gammeldags jul med gråpapir, kongler og strie.

I dag tenkte jeg å vise dere hvordan jeg pakker inn mine pakker, og hvordan man kan lage enkle pakkelapper av kartong, washi tape, buttons, trefigurer og stempel.


 Til denne gaven har jeg pyntet med doilie, mønsterpapir, kongler og en stor julestjerne. Blondebånd er så lekkert å ha på gaver! Tagen er pyntet med trefigurer og washitape.

På denne gaven har jeg stemplet med snøkrystaller på gavepapiret. Har også brukt en rød doilie, bølgepapp og hampbånd. Tagen er pyntet med washitape og en button.

Her har jeg dekorert med en hvit doilie, mønsterpapir og hampbånd. Tagen er pyntet med stempel, washitape og kanelstang. 

Her har jeg brukt washitape og lagd en rosett av mønsterpapir. Ellers har jeg pyntet med kanel og kongler.

Materialliste:

Buttons- Rød Jul og Brun Jul
Blonder fra hvit båndpakke
Rød og hvit doilie
Washi tape- God Jul, Gledelig jul, Kakebakst, Pepperkaker, Julegodt og Julehjerter
Trefigurer- God Jul
Stor rød julestjerne
PD 14975 Mønsterark -Stille natt/julehjerter
PD 14977 Mønsterark -Stille natt/juleklokker
PD 14985 Mønsterark -Stille natt/Juleugler
PD 14949 Stempel -Snøfnugg
PD 14946 Stempel -Bjelleklang

Som vanlig i desember er det en liten adventsgave til en av dere. Og dagens premie er herlige blå vinter buttons.Håper dere lar dere inspirere til å gi årets julegaver et ekstra lite løft. Det er alltid gøy å gi fra seg en gave som er pakket inn med litt ekstra flid :-)

Jeg tenkte også å minne dere på hovedgaven fra Papirdesign i år! Ellevilt!!!Vennlig og kreativ hilsen fra Cathrine

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg blir så glad om du skriver noen ord til meg ♥ det setter jeg stor pris på!Ønsker dere en flott dag :-)

So nice of you to take the time to write me a comment ♥︎
I really appreciate that! Have a nice day :-)