onsdag 12. november 2014

Helgetreffet

Hei alle sammen!

For noen uker siden var jeg på scrappetreff, og da laget jeg dette kortet. Det var så artig! Massevis av andre scrappere, myyyyye skravling, fliring og scrapping selvfølgelig :-)
Jeg var så heldig å vinne et gavekort for "helgas fineste kort", og det var utrolig gøy, for det var så mange fine bidrag! 
****

Hi scrappers!

A few weeks ago I went to a crop weekend, and today I would love to show you one of the cards that I made. I had so much fun together whit other scrappers. Just love these events :-) I also won a gift card because I made this card. Humble is the word! There were so many lovely cards, and I won!! Amazing <3


Til dette kortet har jeg brukt mønsterark fra Pion. Blomstene er fra Wild Orcid Craft, og er en blanding av mine favorittblomster. Min nye Tim Holtz dies er med :-) Jeg har en snøkrystall fra Papirdesign med på kortet og en liten glassflaske fra Panduro som jeg har fylt med perler. Innimellom har jeg litt fjær. Den lekre blonden aner jeg ikke hvor er fra. Den kjøpte jeg på en stoff butikk. Metallrammen og engelen er fra Prima. Under har jeg lagt en kakeserviett. Har også brukt en punch fra Martha Stewart.
****

For this card I've used pattern papers from Pion. The flowers is from Wild Orcid Craft, and is a mix of some of my favorites. I've used my new Tim Holtz die and a punch from Martha Stewart. The chipboard is from Papirdesign, and the little bottle is bougt in a Panduro store. I have som feathers, a doilie and a lace on my card. The frame and angel is a Prima product. 


Et nærbilde :-)
****

A closeup :-)


Jeg sender dere alle massevis av kreative tanker og takker for at dere stikker innom meg for å titte.
****

I send you creative and good thoughts! Thanks for stopping by.
Love

Stor klem fra Cathrine!

3 kommentarer:

 1. Wooow, hvor er det et lækkert kort, super smukke nuancer og lækkert pynt ;O))

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Lisa! Jeg setter stor pris på at du besøker meg og legger igjen noen ord til meg :-) Klem

   Slett
 2. wow this is also amazingly beautiful! Have become a follower! x

  SvarSlett

Jeg blir så glad om du skriver noen ord til meg ♥ det setter jeg stor pris på!Ønsker dere en flott dag :-)

So nice of you to take the time to write me a comment ♥︎
I really appreciate that! Have a nice day :-)