tirsdag 3. desember 2013

Stolt medlem av Inkidos designteam 2014!

Endelig kan jeg rope det ut! Wiiiiihiiiii!

Jeg har fått æren av å ta del i INKIDO'S designteam! Tenk at jeg klarte det! Mye utropstegn her, men dette betyr mye for meg. Bare det at jeg våget å bli med på DT-callen er for meg både stort og utrolig samtidig. Jeg bare gleder meg til å få kose meg med Inkido's vakre produkter, og til å få være en del av de fantastiske og talentfulle damene i Inkido's team. Hvor heldig er ikke jeg?


I den anledning tenkte jeg å vise dere et julekort jeg har laget av Inkido's juleark. Jeg elsker rødfargene og den herlige gammeldagse vintagestilen på disse arkene.
-------

Finally I can do the happy dance! Wiiiiiiihiiiii!

I have become a member of INKIDO'S Designteam! I made it!  This really means a lot to me. I feel so honnored to be able to join all these lovley and talented girls in the Inkido team. Now I'm looking forward to play and have fun with Inkido's beautiful products.

Today I'll show you a christmas card I've made with some of Inkido's Christmaspapers. 
Jeg elsker å bygge kortene mine opp med lag på lag. Det har jeg gjort også her. 3D puter er min beste venn ;-)  For å lage enda mere liv på den lyse bakgrunnen har jeg brukt en stensil og molding paste, som gir en herlig struktur på arket. Har også sydd rundt kantene med brodertråd.

Til dette kortet har jeg brukt mønsterark fra den vakre julekolleksjonen "Forever Santa" som heter "Seasons Greetings" og "Santas Christmas"
---------

I just love to build my cards with layers, just like this card. To make even more layers I used some moldingpaste and a stensil. To create a "frame" I embroidered around the card.

 I used the papers "Seasons Greetings" and "Santas Christmas" from the beautiful christmas vintagestyle collection called "Forever Santa"

Thanks for stopping by. I really appreciate it!
Love 
-------

Håper dere får en flott dag, og tusen takk for at dere titter innom. Det setter jeg stor pris på :-)

Kreativ klem fra Cathrine
http://inkido.blogspot.no/2013/12/inkido-2014-dt.html

3 kommentarer:

 1. Fantastiske nyheter Cathrine!! Ikke så lett å gå med en sånn hemmelighet og bare vente :-)
  Kjempeglad at du 'våget' å söke og enda gladere for at du fikk ja!!
  Du passer superbra som Inkido-girl :-) Dette skal bli morro!!

  SvarSlett
 2. Gratulere som en av de alle i DT.
  Dette må være inspirerende.
  Klem :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Lill Anita :-) Du er en av de som ofte legger igjen et godt ord til meg, og det setter jeg stor pris på. Det blir virkellig spennende og utfordrende å få lov til å ta del i et så fantastisk team som Inkido. Gleder meg masse!
   Klem :-)

   Slett

Jeg blir så glad om du skriver noen ord til meg ♥ det setter jeg stor pris på!Ønsker dere en flott dag :-)

So nice of you to take the time to write me a comment ♥︎
I really appreciate that! Have a nice day :-)