tirsdag 28. april 2015

Boks med ark fra Pion

Hei scrappere!

Da jeg var på helgetreff for noen uker siden lagde jeg en boks som jeg tenkte å vise dere i dag. Jeg fant tutorialen HER. Det var egentlig ikke noen bunn på eska, så den leita jeg meg fram til av meg selv. Lagde to stykker før jeg fant den rette størrelsen *knis*. Helt håpløst! Men på tredje forsøk gikk det. Nå har jeg selvsagt glemt målene, så om jeg lager en til eske må jeg kanskje revurdere bunn, eller fomle og spekulere på nytt igjen ;-)

Jeg lagde også om topplokket på eska, da punchen jeg ville bruke ikke klarte å trykke ut mønster gjennom to lag kartong. Da måtte jeg tenke litt igjen :-) Det er ingen hemmelighet at jeg tilslutt ble kjempelei av hele eska. Så lei at jeg vurderte å hoppe på den. Hahahaha!!! Hadde heldigvis en super venninne ved min side, Unni, som motiverte og tenkte litt sammen med meg. Så etter litt #$&%?*@ ble jeg ferdig :-D


Bilder av innsiden
Topplokket og bunnen.
Jeg har dekorert eska med ark fra Pion. Blomstene har jeg lagd selv ved hjelp av en dies fra Sizzix og pionark. Er uskikker på hvor blondene og båndene jeg har brukt er fra. Punchen er i allefall fra Martha Stewart. Jeg har også klistret hvite halvperler her og der. De er fra Papirdesign.

Håper dere lar dere inspirere. Til tross for utfordringene jeg hadde underveis var det gøy å se det ferdige resultatet. 

Ha en flott og kreativ dag alle sammen. Takk for besøket!

Klem fra Cathrine.

5 kommentarer:

Jeg blir så glad om du skriver noen ord til meg ♥ det setter jeg stor pris på!Ønsker dere en flott dag :-)

So nice of you to take the time to write me a comment ♥︎
I really appreciate that! Have a nice day :-)