fredag 10. februar 2012

Bidrag # 2 til Timeglasset

 God kveld i stua!

Her kommer bidrag nummer to fra meg til utfordringen fra Anonyme Scrappere. Oppgaven var å lage noe rundt, ovalt eller hjerteformet.

I dag lurte jeg virkelig på om jeg kom til å få levert noe bidrag. Jeg har feber, hoster og det verker i hele kroppen. Ble syk i går. Etter å ha inntatt en kopp te, to Paracet og en god dose besluttsomhet gikk jeg ned i hula for å produsere. Gurimeg så tregt og tungt det har gått i dag. Fantasien er ikke akkurat på topp for å si det sånn. Fant ut at jeg bare måtte levere noe, så da var det bare å ty til stahet, pauser og Paracet.

Har forelsket meg helt i de nye arkene fra Pion, så de har jeg brukt i dag også. For å lage selve eska har jeg brukt Spellbinderdies og aquarellpapir. To lag til bunn og to lag til toppen. Har pyntet med "jeg elsker deg" stempel som jeg kjøpte for mange år siden, ikke har brukt før, og ikke husker hvor er fra ;-) Perlebåndet er fra Pearl Bead Strings. Har brukt ulike blomster. Swirlen er fra Sizzix. Stanset den ut fra vanlig aquarellpapir og påført Distress stickles Rock Candy.

Slik ble resultatet.Håper dere får en herlig fredagskveld!

Syke-synes-synd-i meg-selv-klem fra Cathrine <3

3 kommentarer:

  1. Kjære Merethe! Jeg setter virkelig stor pris på tilbakemeldingen fra deg. Tusen takk :-)

    SvarSlett
  2. Tusen takk for at du deltar i NR 2 "Form" oppgaven til Anonyme Timeglass. Nydelig eske du har laget! Riktig lykke til, gleder oss til å se hva du lager til de 2 neste utfordringene også :)
    Klem fra Anja

    SvarSlett

Jeg blir så glad om du skriver noen ord til meg ♥ det setter jeg stor pris på!Ønsker dere en flott dag :-)

So nice of you to take the time to write me a comment ♥︎
I really appreciate that! Have a nice day :-)